tag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post5093499435009109650..comments2023-05-25T15:26:19.171+02:00Comments on L'Hort del Sol: Gelat de cireraSargantanahttp://www.blogger.com/profile/03843085264127322803noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-35239317485521260062009-07-12T01:32:13.155+02:002009-07-12T01:32:13.155+02:00A mi em passa el mateix amb els gelats, cada vegad...A mi em passa el mateix amb els gelats, cada vegada m´agrada més fer-los jo. A més, estan molt més bons, i tel´s menges sabent que és el que menges, que és important... M´ha fet gràcia el del color de la roba, un detall important. Aniré visitant el teu blog, m´ha agradat molt i està en sintonia amb la meva forma d´entendre la cuina: sense complicacions i sana. Saluts!cdecocinahttp://www.dietaseignalet.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-76398811627288817692009-05-20T17:55:15.489+02:002009-05-20T17:55:15.489+02:00Ohhh aquest gelat l´he de fer, als meus fills els ...Ohhh aquest gelat l´he de fer, als meus fills els encanten i no hi ha res com les coses fetes a casa i sense colorants i ingredients extranys...petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-6157142533864822272009-05-19T22:04:00.000+02:002009-05-19T22:04:00.000+02:00Hola preciosa! cada dia miro al lidl a veure si of...Hola preciosa! cada dia miro al lidl a veure si oferten la màquina de fer gelats, em fa tantíssima il·lusió. Aquest de cirera és un vici segur!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-25097359015672894282009-05-18T15:22:00.000+02:002009-05-18T15:22:00.000+02:00Mercè, el gadget en qüestió és molt baratet i dóna...Mercè, el gadget en qüestió és molt baratet i dóna molt joc. El meu té una part per xafar alls i l'altra en teoria era per treure pinyols d'oliva.<br />Ara bé, el clafotis el faig amb pinyols. Quan tingui una estona penjaré la recepta i les explicacionsSargantanahttps://www.blogger.com/profile/03843085264127322803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-52884201495339398002009-05-17T23:48:00.000+02:002009-05-17T23:48:00.000+02:00Caram, que bo ha de ser!! Però quina feinada haver...Caram, que bo ha de ser!! Però quina feinada haver de treure els pinyols a les cireres!! Jo no tinc el gadget aquest que fa servir molta gent i ja per fer el clafoutis m'hi vaig morir! ;)<br />Una recepta genial!!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-275116667134659842009-05-17T20:15:00.000+02:002009-05-17T20:15:00.000+02:00Gemma, el sucre roig és el sucre sense refinar. Ta...Gemma, el sucre roig és el sucre sense refinar. També es pot fer amb sucre blanc. I pel que fa a la roga, quan vaig treure el primer pinyol vaig veure que era indispensable. Em rebenta haver de llevar taques.Sargantanahttps://www.blogger.com/profile/03843085264127322803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-42947608327166302842009-05-17T19:38:00.000+02:002009-05-17T19:38:00.000+02:00El sucre roig com és?
Jo no tinc la màquina de gel...El sucre roig com és?<br />Jo no tinc la màquina de gelats, però tinc moltes temptacions de comprar-la... tens raó que els gelats casolans són molt més sans que els industrials.<br />Genial el consell sobre la roba, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8722665415389652473.post-51700075687170481382009-05-16T16:37:00.000+02:002009-05-16T16:37:00.000+02:00Sargantana; -L'hort del sol- Ja començen arribar ...Sargantana; -L'hort del sol- Ja començen arribar les primers cireres, i amb elles -per què no- aquest deliciós - i de ben segur- gelat de cireres, un gelat diferent i original..., tindré en compte de anar amb roba fosca... Que vaigi de gust Sargantana Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.com