Amb aquesta calorada que fa només tenc ganes de menjar coses fresques i que no duguin gaire feina. Aquest gelat és molt lleuger, quasi que diria de règim.
Ingredients:
2 tassons de llet
2 cullerades de sucre
2 branquetes de romaní
Primer de tot heu de posar la llet al foc amb les branquetes de romaní i el sucre. Quan bulli, apagau el foc i deixau-ho refredar. Quan és fred es posa dins la màquina de fer gelat.
Crec que la geladora ha estat una gran compra perquè m'estalvia la feina d'estar pendent d'obrir el congelador i remenar el gelat perquè no es facin vidres. A més, el gelat sempre queda amb una textura cremosa, cosa que amb el sistema tradicional no aconsegueixo a no ser que enlloc de llet faci servir un iogurt cremós.
Cabrito assado no forno com laranja
Fa 1 dia
No tenim geladora i no saps el greu que em sap. Faria cada dia aquesta recepta que ens regales. Molts petons.
ResponEliminaOhhhh...... quina passada! Amb l'aroma del romaní ha de ser el gelat més refrescant del món. Llàstima que jo tampoc tinc geladora :(
ResponEliminaOh, aquest gelat ha de ser delicios i molt original amb el romani!! :) Jo tampoc tinc geladora. :( Es pot fer sense?
ResponEliminaPetons!
Un gelat amb gust de romaní ha de refrescar moltíssim!
ResponEliminaJo tampoc en tinc de geladora... suposo que tambè es deu poder fer sense...
Una abraçada!
Amb el teu permís, i com no se que fer amb el romaní que tinc al balcó...faré aquest gelat en breu, però de la forma tradicional, remenant y remenant..
ResponEliminaSalut
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Ummm això ha de ser força bo!!! i molt aromàtic no??? copio la recepta...quina pena de geladora...petonets
ResponEliminaL'hort del sol; Un toc molt i molt acertat aquest del romaní, a mí no s'ha m'havia passat pel cap. Que vaigi de gust "Sargantana". Josepb -menja de bacallà-
ResponElimina