![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0otVXVs5EdeO9wa02yM19ubnmEi91CY3Wb8swqcZ10dX9nRqwnItkbuZn0PLbNoOAPPQ2TOY5h7O2cg_OsY9yBWtLFPgqSYZzgpDOjPGA6g2T7Y6aY-sfrglNbY0RshFi4aKpf42BjA/s400/brioix+005.jpg)
La setmana passada vaig fer aquest brioix i encara no havia tengut temps de penjar la recepta. Va ser tan bo que no vaig tenir temps de fer la foto a una llesca... era esponjós, suau, i feia una oloreta deliciosa. La recepta venia amb les instruccions de la màquina de fer pa i li vaig voler donar un toc personal afegint xocolata.
Per una altra vegada crec que hi posaré més xocolata perquè a cada llesca només hi havia dos o tres trossets.
Ingredients:
160 ml de llet
1 ou
80 grs de mantega fosa
400 grs de farina de pa
1 culleradeta de sal
40 grs de sucre
1 culleradeta i mitja de llevadura dessecada (o 10 grs de llevadura de forner)
2 grapades de perles de xocolata
Amb la màquina de fer pa és molt senzill, simplement és afegir els ingredients en l'ordre que cita la recepta, programar i quan acaba el programa de pastar ho treim de la màquina i li donam forma. En aquest cas vaig optar per coure'l dins un motlo però també hauria pogut per panets rodons o barretes. Llavors cal esperar que tovi (més o menys ha de doblar la la seva mida) per coure'l. Més o menys amb mitja hora de forn a 180 graus n'hi haurà prou.
Segur que la recepta també surt bé pastant a mà. Això sí, és una mica més cansat.
Quina gana!! jo la veritat és que ultimament li estic treient molt el suc a la panificadora.
ResponEliminaEntre tots m'esteu fent venir ganes de comprar una panificadora, je je je...
ResponEliminaM'encanten els brioixos, per esmorzar són ideals. Fets a casa i amb les perletes de xocolata, han de ser una delícia!
Oh, quin brioix més preciós!! :) A mi m'encanta per esmorzar i berenar! :) No m'estranya que no durés res! ;)
ResponEliminaPetons!
Jo també tinc ganes de panificadora!!!! vull fer brioixos com aquest!!! un petó enorme.
ResponElimina