diumenge, 4 d’octubre de 2009

Broquetes de pollastre amb mel



Aquestes broquetes formen part del bufet que vaig preparar inspirat en Dinamarca i Suècia. El passat mes d'agost una expedició de nou persones vam fer un recorregut per aquelles nòrdiques contrades. Per allà dalt s'usa molt fer els àpats en un bufet lliure. En vàrem visitar de tots els estils: del país, vegetarians, thai, grec...

Com que era un bufet lliure vaig posar tots els plats damunt una taula per tal que la gent es pogués servir ella mateixa.


Aquí el teniu, un bufet lliure amb amanida de tomàquet estil grec, amanida d'arròs, salmó al forn estil danès, peix arrebossat estil danès, falàfel, pa integral i cervesa danesa per acompanyar. Llàstima que no en vàrem trobar d'ampolla.

Aitx que em descuidava de posar la recepta de les broquetes de pollastre amb mel.

Ingredients:
2 pits de pollastre
2 cullerades de mel
oli per fregir
18 pals

Tallau els pits de pollastre de manera que quedin tires llargues, i punxau cada tira amb un pal. Posau-hi una mica de sal, pebre bo, i les espècies que tingueu a mà. Llavors fregiu-lo dins una paella amb molt d'oli ben calent, millor si l'oli les tapa del tot. Quan la carn tengui un color torradet l'heu de treure del foc. Llavors, dins una altre paella hi heu de posar la mel amb una mica d'oli i caramelitzar les broquetes.

Com haureu endevinat aquest plat és del bufet thai

4 comentaris:

  1. Oh, aquest pollastre amb la mel ha de ser deliciós! Un caramel! ;)
    Aquest bufet lliure crec que et va transportar a les vacances per una estona, oi? ;)
    Petons!

    ResponSuprimeix
  2. M'agrada molt com queda el pollastre amb la mel, trobo que lliguen molt bé!
    HAs fet un bufet exquisit!
    Una abraçada!

    ResponSuprimeix
  3. M'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta, m'encanta!

    ResponSuprimeix
  4. Sargantana; -L'hort del sol- Les broquetes de pollaste amb mel, quina combinació més divertida no?. Aquest "bufet lliure", per posar.hi la mà ara mateix¡¡. Que vaigi de gust Sargantana¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponSuprimeix