Finalment he caigut en la temptació i he comprat un estoig de silicona per coure al vapor. N'hi havia d'individuals però vaig optar per un de familiar. Estic molt contenta amb aquesta compra i amb els resultats. Aquest en concret va quedar molt bé.
Ingredients:
3 Filets de llenguado (potser qualsevol altre peix)
3 Patates
2 Cebes tendres
1 manat d'espinacs
1 tomàtiga
Amb l'estoig de vapor tot és molt fàcil. Heu de tallar les patates a rondanxes ben fines. Posau-hi a damunt els filets de peix, sal, una mica de pebre bo i un raig d'oli. Llavors heu de tallar la ceba tendra ben fina i els espinacs també. Heu de deixar el peix completament tapat amb la verdura i col·locar-hi a damunt la tomàtiga a rodanxes. Si voleu hi podeu posar un altre rajolí d'oli i cap al forn. Diria que ha de ser cuit en 20 minuts a 200 graus.
Ingredients:
3 Filets de llenguado (potser qualsevol altre peix)
3 Patates
2 Cebes tendres
1 manat d'espinacs
1 tomàtiga
Amb l'estoig de vapor tot és molt fàcil. Heu de tallar les patates a rondanxes ben fines. Posau-hi a damunt els filets de peix, sal, una mica de pebre bo i un raig d'oli. Llavors heu de tallar la ceba tendra ben fina i els espinacs també. Heu de deixar el peix completament tapat amb la verdura i col·locar-hi a damunt la tomàtiga a rodanxes. Si voleu hi podeu posar un altre rajolí d'oli i cap al forn. Diria que ha de ser cuit en 20 minuts a 200 graus.
L´altre dia en vaig tenir un a les mans i duptava si comprar-lo o no...ara m´empenedeixo jajaja...no saps la goleta que em fa la teva recepta...petonets
ResponEliminaSargantana; Jo la papillota l'he fet, però sense l'aparell, tant sols embolicat amb paper de alumini.
ResponEliminaEl llenguado és d'aquells peixos que et fan quedar bé amb tothom.
Que vaigi de gust Sargantana¡¡. :-D
A mi me'l van regalar, i és un gran invent! No embruts, i ben senzill de fer i bo!!
ResponEliminaPetons!
La veritat és que van molt bé i els aliments queden molt gustosos!
ResponEliminaUna abraçada!
Té una pinta boníssima!
ResponEliminaOn el coŀloques dins el forn? Més amunt o pel centre?
;)
Estimados amigos
ResponEliminaHemos visitado vuestro blog y estamos muy interesados en haceros una propuesta.
Mi mail es menchu@extremacalidad.com
Si sois tan amables me enviáis vuestra dirección y contactamos.
Un saludo.
A mi m'encanta el peix així , ho faig amb paper de forn. L'altre dia de pagès , també em vaig tenir un a les meves mans i al final no el vaig comprar.
ResponEliminaCom na Maria José ara m'empenedesc.
Que hi farem. Fa molt bona pinta i molta mengera.
Salutacions.
Xisca
Bones!! trobo que el peix fet així a la papillot queda molt bo!! m'apunto la recepta!!
ResponEliminaPetonets!!