dijous, 25 de juny del 2009

Gelat de festuc



Fa dies que vaig fer aquest gelat i entre una cosa i l'altra no havia tengut temps de penjar la recepta.
L'única complicació que té és pelar els festucs.

Ingredients:
100 grs de festucs
2 vasos de llet desnatada
2 cullerades de sucre

Primer de tot posem aigua a bullir per escaldar els festucs i poder-los pelar fàcilment. N'havia comprat una bosseta de 150 grs i els vaig pelar tots, però llavors em va semblar que hi hauria massa festuc i en vaig reservar 50 grs. per fer unes magdalenes.

Vaig moldre els festuc amb la batedora amb la intenció que no quedessin massa fins. Vaig mesclar tots els ingredients i ho vaig posar a la màquina de fer gelats. En molt poquet temps ja va estar a punt.
Tot i que du fruits secs és un gelat molt lleuger i refrescant, per una altra vegada moldre els festucs més fins i en deixaré uns quants de sencers per afegir a l'últim moment.

5 comentaris:

  1. Hola! no sabia el truc d'escaldar els festucs per a que surtin millor!!! El gelat un 10, com ens agraden els festucs!!

    ResponElimina
  2. Mmmm..... quin gelat més bo, m'apunto la recepta per fer-lo amb festucs. Dius que millor més picat, oi? Ho provaré ;)

    ResponElimina
  3. Siempre me pido helado de pistacho en las heladerias...jejje, lástima que no tengo heladora, no hay otra forma de hacerlo?

    ResponElimina
  4. Caram, una recepta ben original i amb truc inclòs! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  5. El truc el faig servir per pelar moltes fruites. Ametles, tomàtigues, melicotons...
    I sí, el gelat es pot fer sense màquina. És qüestió de posar-lo al congelador dins un recipient i remenar-lo per rompre el gel cada mitja hora.

    ResponElimina