dissabte, 13 de febrer de 2010

Llenguado a la papillota


Finalment he caigut en la temptació i he comprat un estoig de silicona per coure al vapor. N'hi havia d'individuals però vaig optar per un de familiar. Estic molt contenta amb aquesta compra i amb els resultats. Aquest en concret va quedar molt bé.

Ingredients:
3 Filets de llenguado (potser qualsevol altre peix)
3 Patates
2 Cebes tendres
1 manat d'espinacs
1 tomàtiga

Amb l'estoig de vapor tot és molt fàcil. Heu de tallar les patates a rondanxes ben fines. Posau-hi a damunt els filets de peix, sal, una mica de pebre bo i un raig d'oli. Llavors heu de tallar la ceba tendra ben fina i els espinacs també. Heu de deixar el peix completament tapat amb la verdura i col·locar-hi a damunt la tomàtiga a rodanxes. Si voleu hi podeu posar un altre rajolí d'oli i cap al forn. Diria que ha de ser cuit en 20 minuts a 200 graus.

9 comentaris:

  1. L´altre dia en vaig tenir un a les mans i duptava si comprar-lo o no...ara m´empenedeixo jajaja...no saps la goleta que em fa la teva recepta...petonets

    ResponElimina
  2. Sargantana; Jo la papillota l'he fet, però sense l'aparell, tant sols embolicat amb paper de alumini.
    El llenguado és d'aquells peixos que et fan quedar bé amb tothom.
    Que vaigi de gust Sargantana¡¡. :-D

    ResponElimina
  3. A mi me'l van regalar, i és un gran invent! No embruts, i ben senzill de fer i bo!!
    Petons!

    ResponElimina
  4. La veritat és que van molt bé i els aliments queden molt gustosos!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Té una pinta boníssima!
    On el coŀloques dins el forn? Més amunt o pel centre?

    ;)

    ResponElimina
  6. Estimados amigos
    Hemos visitado vuestro blog y estamos muy interesados en haceros una propuesta.
    Mi mail es menchu@extremacalidad.com
    Si sois tan amables me enviáis vuestra dirección y contactamos.
    Un saludo.

    ResponElimina
  7. A mi m'encanta el peix així , ho faig amb paper de forn. L'altre dia de pagès , també em vaig tenir un a les meves mans i al final no el vaig comprar.

    Com na Maria José ara m'empenedesc.

    Que hi farem. Fa molt bona pinta i molta mengera.

    Salutacions.

    Xisca

    ResponElimina
  8. Bones!! trobo que el peix fet així a la papillot queda molt bo!! m'apunto la recepta!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  9. Hola!

    He visto tu blog de cocina y pensé que tiene excelentes recetas y incréibles fotos. Por lo tanto, me gustaria te invitar a nuestra nueva Web culinaria, que acaba de comenzar. En corto, así es cómo la funciona.

    Buscador de Recetas es un Web para los blogs y bloggers de cocina y sus fans, lo que les permite recopilar automaticamente todos recetas de tu blog. Buscador-de-recetas es una base de enlaces a las recetas en blogs de cocina. Todos pueden unirse a la sitio web de forma gratuita.

    Puedes registrarte aqui:
    http://buscador-de-recetas.com/account/register

    Saludos :)

    ResponElimina