diumenge, 19 d’abril del 2009

Coca de taronja i xocolata

Aquesta coca està inspirada en una que vaig trobar al colmado de'n Xisco, però li he fet un parell de variacions. Com que era un experiment no vaig gosar fer la recepta amb sis ous. Si per un moment m'hagués imaginat que sortiria tan bona, hauria doblat les quantitats. La pasta queda humida i sembla que l'hagin emborratxat, té un gust de taronja molt potent i les perles de xocolata li acaben de donar el toc definitiu. Una delícia!

Ingredients:
3 ous
100 grs de sucre
100 farina
½ tassó de suc de taronja
Pell d’una taronja ratllada
Perles de xocolata
1 cullaradeta de llevat en pols

Separau els blancs dels vermells d'ou i munteu els blancs. Remenau els vermells amb el sucre fins que no faci crec-crec, llavors hi heu de posar el suc de taronja i la pell ratllada. Afegiu la farina i el llevat als líquids i per últim els blancs d'ou. Ja ho podeu posar dins un motlo i coure al forn a 180 graus.

6 comentaris:

  1. Sargantana; -L'hort del sol- El color taronja i el negre de la xocolata, queda abans preparat amb la separació del blanc amb el vermell dels ous. M'agradat, m'ha l'apunto a la meva paleta de colors. Que vaigui de gust -sargantana- Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  2. Mmmmm... aquestes coques són les que m'agraden a mi per esmorzar :)

    ResponElimina
  3. Aquestes coques són tan bones!
    Queden tan bé la taronja ila xocolata!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Hola bonica, que xulo que hagis fet una recepta d'en Xisco. Se'l troba a faltar, oi? Doncs apuntada queda! molts petons.

    ResponElimina
  5. Què bona, ho has descrit tant bé que la boca sem fa aigua...petonets

    ResponElimina
  6. Gràcies per visitar-me. I sí, cuina vermella, també enyor les històries d'en Xisco.

    ResponElimina