Aquesta és una recepta austríaca però l’he canviat una mica perquè em semblava que havien de ser massa dolces i greixoses. La recepta original du mantega i jo hi he posat saïm.
Ingredients:
50 grs. de saïm a temperatura ambient
50 grs. d’ametla picada
90 grs. de farina
30 grs. de sucre
1 0u
2 culleradeta de sucre amb vainilla
1 culleradeta de sucre en pols
Ingredients:
50 grs. de saïm a temperatura ambient
50 grs. d’ametla picada
90 grs. de farina
30 grs. de sucre
1 0u
2 culleradeta de sucre amb vainilla
1 culleradeta de sucre en pols
Mesclau tots els ingredients fins que quedi una barreja homogènia, primer sembla que li falta líquid però així com ho anam pastant amb els dits els ingredients secs agafen la humitat de l’ou i del saïm.
Quan estat tot ben mesclat feis dos rotlles d’uns tres centímetres de diàmetre i embolicau-los amb paper film per deixar-ho reposar un parell d’hores dins la nevera. Llavors traieu els rotlles i talleu-los en discos d’un centímetre. A cada disc li donau forma de mitja lluna i les posau dins una llauna . Han de coure uns 15 minuts amb el forn que prèviament heu escalfat a 180 graus.
Amb aquestes proporcions vos sortiran les mitges llunes que veieu a la fotografia.
Quan estat tot ben mesclat feis dos rotlles d’uns tres centímetres de diàmetre i embolicau-los amb paper film per deixar-ho reposar un parell d’hores dins la nevera. Llavors traieu els rotlles i talleu-los en discos d’un centímetre. A cada disc li donau forma de mitja lluna i les posau dins una llauna . Han de coure uns 15 minuts amb el forn que prèviament heu escalfat a 180 graus.
Amb aquestes proporcions vos sortiran les mitges llunes que veieu a la fotografia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada