dissabte, 31 de gener del 2009

Magdalenes d'ametla i xocolata



Fer magdalenes no és gens complicat i aquestes en particular surten boníssimes. Vaig trobar uns motlos de silicona amb forma de copinya i pràcticament ja no faig servir motlos de paper, pens que així llueixen molt més.

Ingredients:

50 grs. de farina
50 grs. d’ametla picada
4 ous
50 grs. de mantega
100 grs. de sucre
1 cullaradeta de mel
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat
2 cullerades de perles de xocolata



Primer de tot heu de fondre la mantega amb la mel. Mentre esperau que refredi una mica mesclau la farina, l’ametla, el llevat i les perles de xocolata sense afegir-hi cap element líquid. Quan estat tot ben barrejat hi heu d’afegir els quatre ous i la mantega amb la mel. Tot i que d’entrada sembla que quedarà un pilot de pasta, així com es van incorporant els elements líquids queda bastant clareta. Supòs que també aniria bé muntar els ous però jo no ho faig.
Abans d’omplir els motlos la tinc un parell d’hores a la nevera, per coure necessitarem uns 10 minuts a 180 graus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada