diumenge, 25 d’octubre del 2009

Rotllets de pernil dolç i formatge



El formatge no m'agrada gens ni mica... el formatge de debó vull dir, la mozzarella i aquelles llesquetes de formatge per fer sandivtxos són els únics formatges que aconseguesc menjar-me sempre i quan siguin calents, i en fred els formatges que m'agraden serien el tipus quark. Ara ja sabeu perquè en aquest blog trobareu poques receptes amb formatge.

Ingredients per la pasta:
240 ml. d'aigua
1 ou
450 gr. de farina
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de sucre
2 cullerades d'oli
1 culleradeta i mitja de llevat desecat

Ingredients per al farciment:
Pernil dolç
Mozzarella
Moraduix

Posam tots els ingredients de la pasta a la màquina de fer pa. Quan està a punt l'estiram fent un rectangle i la farcim amb el pernil dolç i la mozzarella i ho enrotllem llavors ho tallam en discos d'un centímetre màxim. Ho deixam tovar una hora i mitja aproximàdament, fins que hagi doblat el seu volum. Llavors ho pintam amb ou batut i hi afegim moraduix o orenga, i ho posam a coure al forn.

Si pertanyeu a aquella part de la humanitat que és fan del formatge, podeu canviar la mozzarella per algun altre tipus de formatge.

3 comentaris:

  1. Tenim un amic que es diu d'ell mateix que és un (quesófobo) no li agrada gens el formatge, com a tu. Aquestes espirals estan divinies, per un aperitiu o un berenar, ideals!!

    ResponElimina
  2. Sargantana; -L'hort del sol- A mí si que m'agrada el formatge, de totes menes de maneres, i fet amb aquest rotllets -disimulant el formatge-, tenen que està molt i molt bons. Que vaigi de gust Sargantana¡¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina
  3. Aquests rotllets de pernil i formatge han de ser deliciosos!
    A mi sí que m'agrada el formatge, així que seré de les que el substituiré. ;)
    Petons!

    ResponElimina