
El formatge no m'agrada gens ni mica... el formatge de debó vull dir, la mozzarella i aquelles llesquetes de formatge per fer sandivtxos són els únics formatges que aconseguesc menjar-me sempre i quan siguin calents, i en fred els formatges que m'agraden serien el tipus quark. Ara ja sabeu perquè en aquest blog trobareu poques receptes amb formatge.
Ingredients per la pasta:
240 ml. d'aigua
1 ou
450 gr. de farina
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de sucre
2 cullerades d'oli
1 culleradeta i mitja de llevat desecat
Ingredients per al farciment:
Pernil dolç
Mozzarella
Moraduix
Posam tots els ingredients de la pasta a la màquina de fer pa. Quan està a punt l'estiram fent un rectangle i la farcim amb el pernil dolç i la mozzarella i ho enrotllem llavors ho tallam en discos d'un centímetre màxim. Ho deixam tovar una hora i mitja aproximàdament, fins que hagi doblat el seu volum. Llavors ho pintam amb ou batut i hi afegim moraduix o orenga, i ho posam a coure al forn.
Si pertanyeu a aquella part de la humanitat que és fan del formatge, podeu canviar la mozzarella per algun altre tipus de formatge.
Tenim un amic que es diu d'ell mateix que és un (quesófobo) no li agrada gens el formatge, com a tu. Aquestes espirals estan divinies, per un aperitiu o un berenar, ideals!!
ResponEliminaSargantana; -L'hort del sol- A mí si que m'agrada el formatge, de totes menes de maneres, i fet amb aquest rotllets -disimulant el formatge-, tenen que està molt i molt bons. Que vaigi de gust Sargantana¡¡. Josepb -menja de bacallà-
ResponEliminaAquests rotllets de pernil i formatge han de ser deliciosos!
ResponEliminaA mi sí que m'agrada el formatge, així que seré de les que el substituiré. ;)
Petons!