dissabte, 28 de febrer de 2009

Magdalenes de xocolata


A ca nostra hi ha dies que tenim una necessitat imperiosa de menjar alguna cosa dolça. Per aquests casos d'emergència el més ràpid són unes magdalenes, no duen gaire feina i amb deu minuts de forn ja es poden menjar i quan son calentes encara són més bones.

Ingredients:
120 grs de farina
7 cullerades de cacau en pols
1 culleradeta de llevat
120 de sucre
4 ous
125 ml d'oli
una mica de pell de llimona ratllada

La recepta és un invent basat en la meva experiència fent magdalenes. He apuntat els ingredients que vaig fer servir però la propera vegada hi posaré més cacau. L'oli també es podria canviar per mantega.

Com que no surten amb gaire gep són ideals per fer cup cakes, però no vaig ser-hi a temps. No en va refredar ni una.

1 comentari:

  1. A casa ens passa el mateix, a vegades necessitem dolç i si no en tenim ens pugem per les parets.

    ResponElimina